به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، علیاصغر میرابراهیمی با بیان این که هر یک ماه تا ۴۵ روز از رستورانها بازدید دورهای انجام میدهیم و بهداشت محیط و فردی، موادغذایی، ماشین حمل مواد و نحوه بستهبندی و ... مورد بررسی و بازرسی قرار میگیرد، گفت: رستورانهایی که فعالیتشان را آغاز کردهاند و در سامانه اعلامشده توسط وزارت بهداشت ثبتنام و کد رهگیری دریافت کردهاند، به هنگام بازدید ماموران بهداشت، آن را ارائه میدهند.
وی ادامه داد: اگر شهروندان با رستورانی مواجه شدند که پروتکلهای بهداشتی در آن رعایت نمیشود، میتوانند واحد متخلف را در سایت اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلفسرویسهای تهران گزارش دهند یا با شماره ۶۶۴۰۴۹۹۱ تماس بگیرند.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلفسرویسهای تهران تاکید کرد: رستورانها ملزم به استفاده از دستکش، ماسک، روپوش، مواد ضدعفونیکننده هستند و باید فاصله اجتماعی را نیز رعایت کنند. همچنین باید وسایل بهداشتی خود را در اختیار مشتریان قرار دهند.
نظر شما